Трагедія у Харкові: З'явилися деталі допиту водія Volkswagen, в якого врізався Lexus дівчини-мажорки (відео)

49-річний місцевий бізнесмен Геннадій Дронов заявив, що їхав на "зелений", коли в нього раптово врізалася інша автівка.

На місці ДТП у Харкові. Фото: Кореспондент.

Водій автомобіля Volkswagen Touareg 49-річний місцевий бізнесмен Геннадій Дронов, в який в середу ввечері, 18 жовтня, в центрі Харкова врізався Lexus, на допиті заявив, що перетинав перехрестя на зелений сигнал світлофора. Про це повідомив нардеп, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Водія Touareg не затримували. Він дав свідчення, заявив, що їхав на "зелений", був шокований, що в нього врізався Lexus. Слідчі встановлять точний момент, судячи з того, що ми бачимо, він міг поїхати на миготливий жовтий. У слідчих є достатня кількість відеоматеріалів, свідчень очевидців. Пізніше будуть замовлені технічні експертизи, які дадуть оцінку діям учасників ДТП і в тому числі і водія Touareg. Після чого буде пред'явлено звинувачення і справа передано в суд. Думаю, це справа трьох місяців", - сказав Геращенко.

За інформацією начальника слідчого управління "главку" Сергія Чижа, силовики також встановили, що Volkswagen Touareg почав рух на жовтий сигнал світлофора, а водій автомобіля Lexus порушила ПДР. Що стосується швидкості, з якою рухалися іномарки, їх повинні визначити експерти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...