"Трамп вполне может продолжить "мочить в сортирах"​. Он - парниша сурьезный": Гіркін спрогнозував невеселе майбутнє Кремля

У Москви є можливість трохи повоювати в Сирії, але результат буде настільки ганебний, що краще не варто, вважає екс-ватажок терористів.

Терорист Гіркін. Фото:http://ruspravda.info/

59 крилатих ракет "Томагавк" перетворили одну з найважливіших сирійських авіабаз в купу руїн. У Москви є можливість трохи повоювати в Сирії, але результат буде настільки ганебний, що краще не варто. При цьому терорист Ігор Стрєлков-Гіркін впевнений, що Москва не зважиться на відповідь США. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

""Трампнаш" - парниша сурьезный... И не встретив совершенно никакого противодействия, вполне может продолжить "мочить в сортирах"", - прогнозує Стрєлков.

За його версією, Росія може не більше двох днів повоювати в Сирії, але результат буде настільки жалюгідним, що навіть починати не варто. До слова, ще на початку сирійської авантюри Кремля Гіркін неодноразово заявляв про безглуздя участі в цій війні і попереджав про хворобливий програш.

Терорист вважає, що Кремль намагатиметься зробити вигляд, що "не було нічого ... нічого не було". Стратегія Москви залишиться незмінною, а коли кількість "ножів у спину" перевищить всі толерантні значення, буде висунута гіпотеза про те, що ІДІЛ розгромлено, а тому з Сирії пора йти. Інших ходів господар Кремля не запропонує.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...