"Треба написати і про чесних депутатів": У мережі згадали політика з Запоріжжя, якого варто поважати

За два роки депутатської діяльності Ігор Артюшенко не став раптовим володарем 200 метрів елітної нерухмосоті у центрі Києва, не завів тон готівки та акрів землі, а залишився звичайною людиною.

Ігор Артюшенко. Фото: www.artyushenko.com.ua.

Заради справедливості, треба написати і про чесних депутатів, що викликають справжню повагу. Депутатів, що схожі на пересічних громадян і дійсно можуть розуміти якісь їх проблеми. Так, всі знають козака Гаврилюка. Але не всі знають Ігора Артюшенка, запорізького мажоритарника від БПП. Виправити цю несправедливість вирішили у спільноті "Міністерство еміграції" у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Артюшенко — один з організаторів і лідерів Запорізького Євромайдану. І він задекларував набір звичайної української сім’ї: дві квартири по 30 (тридцять, не триста, не три тисячі, а тридцять) метрів у Запоріжжі, близько тисячи доларів заощаджень (ще раз: одна тисяча доларів), при чому на одному з його рахунків у банку лишилось лише 3 гривні. У Артюшенка є машина — ВАЗ 21102, тобто лада десятка, 2002 року.

Журналісти погуглили авто Артюшенка (можете легко зробити те ж саме самостійно), це дійсно саме його авто, яким він користується. У період Євромайдану йому цю десятку псувала запорізька тітушня, обписуючи автівку ватними образами.

Один з доходів сім’ї Артюшенка — матеріальна допомога його дружині від держави, допомога при народжені дитини. І на відміну від дружини олігарха Юрія Бойка, що отримує мільйони доходів і в нагрузку ще й велику пенсію від держави, зрозуміло, що сім’ї Артюшенків ці гроші дійсно могли бути потрібні. Також Ігор вказав у електронній декларації свій ще не погашений кредит: лишилось заплатити банку 500 гривень. Не 500 мільйонів, ні, просто 500 гривень.

Бо у тому ж БПП є, наприклад, депутат Вінник, котрий вказав у декларації нулі по грошах і забув додати, що він має більше 300 мільйонів кредиторської заборгованості, котру він не збирається погашати, а навпаки нещодавно збільшив її ще на 170 тисяч доларів, взявши кредит на купівлю чергового елітного автомобілю. Артюшенко ж виплачує звичайний, а не «схемний», кредит та вказує його у декларації.

Коротше, респект таким депутатам, як Артюшенко, що за два роки депутатської діяльності не став раптовим володарем 200 метрів елітної нерухмосоті у центрі Києва, не завів тон готівки та акрів землі, а залишився звичайною людиною, все тим же Ігорем Артюшенко, що у 2009 році організовував марш УПА в Запорожжі, а тепер заповнив чесно декларацію, і зараз його виборці дуже легко зможуть слідкувати за прозорістю його діяльності, просто звіряючи автопарк та нерухомість з тим, що було раніше. Дякуємо, Ігорю!

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...