Тренер збірної України Андрій Шевченко відповів на хамство Суркіса-молодшого

За словами Шевченка, він розраховує на кожного гравця, якого викликає.
Андрій Шевченко. Фото: Дзеркало тижня.

Андрій Шевченко не робить привілеїв одним футболістам перед іншими за клубними принципами. Про це в інтерв'ю zbirna.com заявив сам головний тренер національної збірної України з футболу, передають Патріоти України.

«Я з великою повагою ставлюся до всіх футболістів національної команди. У мене немає переваг за клубними принципами, хлопці приїжджають грати за свою країну. Ми - одне ціле, єдина команда», - сказав він. «У футболі завжди хтось виходить на поле, а хтось залишається на лавці запасних. Не можна всім гарантувати участь у поєдинках, і всі це чудово розуміють», - додав наставник.

За словами Шевченка, він розраховує на кожного гравця, якого викликає. «У нас повне взаєморозуміння з хлопцями, за що я їм всім дуже вдячний. У середу буду у Харкові на матчі Шахтаря у Лізі чемпіонів, а на наступний день - у Києві на грі Динамо у Лізі Європи. Із задоволенням зустрінуся з Ігорем Суркісом і поговорю з ним про це», - підсумував тренер.

Нагадаємо, Суркіс напередодні заявив, що у збірній України сидять розумники, які радять, кого ставити, а кого - ні. При цьому, як зауважив сам президент «Динамо», він не мав на увазі Андрія Шевченка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...