Троє хлопців кинули камінь з висоти 140 метрів і підкорили Інтернет (відео)

Сила є, перегляди будуть.

Кадр з відео.


Троє хлопців не знали чим зайняти вільний час та вирішили створити справжнє шоу з безкоштовного предмета, який знайшли посеред дороги. Вони взяли великий камінь та скинули його зі 140-метрового мосту у річку, зазначають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Політ важкого предмету був просто неймовірним, а не менш видовищним виявилось його приземлення. На поверхні води утворилися хвилі, які нагадували вибух. Творча робота парубків цілком може бути номінованою на кращий спецефект у любительському кіно.

Вражає і той факт, що за якихось пару днів відео набрало більше мільйону переглядів на YouTube. І такий експеримент суто об'єктивно є менш цікавим, ніж лом, кинутий в унітаз потягу на повному ходу. Користувачі соцмереж дякують хлопцям, що вони не пробили Землю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...