Труханівцям-ківалівцям до відома: На одеські вулиці виходять антитерористичні патрулі, - СБУ

Для того, щоб мирні одесити мали спокій, до міста прибули додаткові сили і засоби.

СБУ. Фото: 112.ua.

На травневі свята Служба безпеки України спільно з іншими правоохоронними органами буде працювати в посиленому режимі для запобігання можливим терористичним проявам і провокаціям. З таким зверненням до городян звернулися співробітники спецслужби, передають Патріоти України.

"Для того, щоб мирні одесити мали спокій, до міста прибули додаткові сили і засоби. Вже сьогодні вулиці міста будуть патрулюватися мобільними контртерористичними групами на бойовій техніці. Звертаємося до громадян з розумінням поставитися до посилених заходів безпеки, адже це життя і здоров'я кожного з Вас.

Шановні жителі та гості Одеси, просимо Вас зберігати пильність і дотримуватися заходів безпеки під час перебування в громадських місцях, а також не піддаватися на будь-які провокації. У разі виявлення зброї, засобів ураження, вибухових пристроїв чи інших підозрілих предметів, а також наявності інформації про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, інформацію про наміри здійснення терористичної, диверсійної та іншої протиправної діяльності, просимо звертатися на цілодобову телефонну «гарячу» лінію управління СБ України в Одеській області: (048) 725 33 23 або 102. Конфіденційність гарантуємо.

Служба безпеки готова протидіяти будь-яким протиправним намірам. Нехай ті, хто планують розхитати ситуацію в Одеській області, не сумніваються - їх чекає жорстка і безкомпромісна відсіч", - повідомляє прес-служба СБУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...