Це ж не "Матильда": Зеленський отримав небажаного адвоката - за "Сватів" заступилася одіозна депутат Держдуми

Зрадниця назвала серіал "дуже добрим і веселим, яких сьогодні вкрай мало".

Наталія Поклонська. Фото: ТАСС.

Колишній "прокурор" анексованого Криму, депутат нелегітимної Держдуми РФ Наталія Поклонська заступилася за шоумена та актора Володимира Зеленського, який звернувся до Служби безпеки України через скандальний серіал "Свати". Свою позицію вона оприлюднила в Facebook, передають Патріоти України.

Вона назвала серіал "дуже добрим і веселим, яких сьогодні вкрай мало - практично немає", а рішення СБУ про заборону на в'їзд в Україну російському акторові Федору Добронравову, "абсурдним" і спрямованим на "знищення непорушного зв'язку між народами Росії і України, мови, традицій, справжньої, доброї і красивої України".

"Але це неможливо! У нас одна віра, історія, культура, що так дратує і змушує панікувати іноземних ляльководів, які захопили Україну. Тих, хто "спонсорує" правлячих українських олігархів і чиновників, а також режисерів абсолютно інших фільмів, навіть за межами України, але з однією метою - показати нас, нашу історію і культуру іншими", - написала Поклонська.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...