Цікавий збіг обставин: Чоловікові судді, яка посадила Зайцеву в СІЗО, спалили елітне авто (фото)

Двоє невідомих підпалили автомобіль Lexus LX 570 і побігли від стоянки в бік Московського проспекту.

Чоловікові судді підпалили елітну автівку. Фото: NewsRoom.

20 грудня в Харкові невідомі підпалили машину чоловіка судді Світлани Муратової, яка веде справу Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, підозрюваних у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській. В якій загинуло 6 осіб. Про це пише місцеве видання NewsRoom із посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, інцидент стався близько 16:00 неподалік від обласної прокуратури. Двоє невідомих підпалили автомобіль Lexus LX 570 і побігли в бік Московського проспекту. Вогонь поширився на припарковані поруч Mercedes і Skoda.

Машина оформлена на Станіслава Муратова, який є співробітником обласної прокуратури. Правоохоронці будуть розглядати версії, пов'язані з професійною діяльністю як Муратова, так і його дружини. У прес-службі поліції та обласної прокуратури поки не коментують подію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...