У Дніпрі нетверезий чоловік захопив будинок сусідки разом із нею та її гостею (відео)

Дебошир вдерся до приватного будинку на вулиці Баштовій, розбивши вікно.

Дебошир схопив ніж та погрожував ним літній жінці. Ілюстрація: соцмережі.

Чоловік напідпитку вдерся до будинку сусідки в Дніпрі та взяв у заручники двох жінок. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Дніпра, передають Патріоти України.

Нетверезий чоловік вдерся до приватного будинку на вулиці Баштовій, розбивши вікно. У приміщенні перебували двоє жінок. Господині вдалось одразу ж втекти, а її 73-річна гостя стала заручницею нападника. Озброївшись ножем, чоловік забарикадувався на кухні та погрожував розправою.

На місце інциденту прибули правоохоронці, які вели перемовини з чоловіком. Жодних вимог нападник не висував, але погрожував вчинити самогубство. "Чоловік, який перебував всередині, мав ознаки алкогольного сп’яніння, поводився неадекватно, хапав ножа, розбите скло, погрожував накласти на себе руки, включив у помешканні газову плиту", – йдеться у повідомленні.

Відомо, що правоохоронці одразу ж перекрили подачу газу до будинку. Поліцейські вмовляли чоловіка відпустити заручницю понад годину. Згодом правоохоронці знайшли ще одне відчинене вікно з іншого боку будинку та вдерлись у помешкання. Чоловіка затримали. Жінка не постраждала.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...