У Донецьку під час бою постраждала лікарня, людей евакуювали

Донецька міська лікарня № 21 в Куйбишевському районі знаходиться в безпосередній близькості до лінії зіткнення.

Ілюстрація: http://donbass.ua/

На територію лікарні №21, яка розташована в Куйбишевському районі Донецька, впали міни. Про це повідомляє підконтрольний незаконній організації "ДНР" сайт ДАН, передають Патріоти України.

"В Куйбышевском районе Донецка примерно в 12.30 в район больницы №21 зафиксировано попадание двух мин. Поврежден фасад здания больницы, а также выбиты окна", - відзначили в командуванні.

Обставини обстрілу зараз з'ясовуються. Донецька міська лікарня № 21 знаходиться в безпосередній близькості до лінії зіткнення.

Про обстріл повідомляють і користувачі соцмереж:

"2 прилёта возле 21 больницы,остекление повылетало,1снаряд в орех,а другой на территории больницы,здание целое,остекление вылетело".

"По линии Аэропорт-Путиловка-Минеральное-Ясиноватский БП слышны звуки боя, громко и свирепо....,ЗАЛП".

"Годин с 11 по місцевому часу орки шмялят з центру. На Сіті добре чутно було.Звук з напрямку Щорса шов.Топаз або балка може".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...