У Києві через вкрадене авто затримали 22-річного копа (фото)

Двоє хлопців, яких затримали у викраденому BMW, спочатку говорили, що вони купили автомобіль, але пізніше їх версія змінилася.

Поліцейський був затриманий через крадене авто. Фото: соцмережі.

У Києві затримали 22-річного співробітника поліції Дениса Меланича, який приїхав "вирішувати питання" за друзів на викраденому автомобілі. Про це повідомляється на сторінці "Київ оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

"Близько 18:30 до нас звернувся читач, який повідомив, що бачить викрадене авто BMW і прямує за ним на Софіївській Борщагівці. Через десять хвилин авто вже було заблоковане на АЗС "ОККО" місцевими активістами - Русланом і Миколою. Ще через пару хвилин на місце приїхав патруль поліції. Зв'язалися зі слідчим Голосіївського райвідділу, який веде це провадження", - написано в повідомленні.

Двоє хлопців, яких затримали у викраденому BMW, спочатку говорили, що вони купили автомобіль, але пізніше їх версія змінилася - вони сказали, що взяли авто у Дениса Меланича, який виявився співробітником Головного управління поліції. "Досить цікавий факт: хлопцю 22 роки, а він вже встиг попрацювати в Деснянському УП, зараз працює в Головному управлінні і готується переходити до Міністерства", - інформує "Київ оперативний".

Хлопці з авто подзвонили Денису, який приїхав "вирішувати питання", але в підсумку також був затриманий. На місце приїхала слідчо-оперативна група Голосіївського району, яка займається оформленням даної пригоди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...