У Києві суд відправив трьох чиновників "Укрзалізниці" під домашній арешт

Посадовців зобов'язали носити електронні браслети для контролю за їх пересуванням.

Ілюстрація:http://gordonua.com

Сьогодні, 19 серпня, стало відомо, що рішенням Солом’янського районного суду міста Києва від 18 серпня було обрано запобіжний захід для трьох посадових осіб "Укрзалізниці", яким висувають звинувачення у зловживанні службовим становищем. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Посадовців відправили під домашній арешт з носінням електронних браслетів контролю за їх пересуванням. Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Таким чином суд в повному обсязі задовольнив клопотання детективів Національного антикорупційного бюро.

Серед зазначених посадовців, зокрема, екс-заступник керівника «Укрзалізниці», керівник одного з департаментів «УЗ» та заступник директора однієї із філій компанії. Всі вони зобов’язані віднині перебувати на цілодобовому домашньому арешті з носінням електронного браслету наступні 59 днів, мають здати документи, які дозволяють виїхати за кордон, а також зобов’язані повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну місця проживання.

Крім того, наразі правоохоронці займаються підготовкою клопотань про відсторонення двох з нинішніх діючих посадовців від їх посад.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...