У Львові на відвідувачів ТРЦ впала стеля (фотофакт)

На  голови відвідувачів торгово-розважального центру "ВАМ" у Львові рухнула стеля. Фото: «Варта-1» Facebook22 червня, в середу, в торгово-розважальному центрі "ВАМ" у Львові обвалилася стеля, передають Патріоти України з посиланням на ZAXID.NET.

В результаті інциденту постраждала 37-річна жінка. Вона отримала пошкодження руки і відразу після падіння стелі втратила свідомість з переляку, але до приїзду медиків з нею вже все було в порядку. Від госпіталізації жінка відмовилася.

У самому торговому центрі пояснили, що причина падіння підвісної стелі поки невідома: :У нас в 2013 році була реконструкція приміщення, тому будемо далі з'ясовувати причину падіння елементів підвісної стелі. Головне, що обійшлося без жертв. Зараз торговий центр закритий, оскільки там ведуться відновлювальні роботи. Магазин буде відкритий вже завтра", - розповіла офіс-менеджер ТРЦ Маргарита Дудич.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...