У Львові патрульні затримали осіб, які обстріляли маршрутне таксі (фото)

Компанія хлопців-підлітків придбала пістолет у ломбарді та вирішила розважитися, стріляючи з вікна багатоповерхівки.

Зброя, вилучена у підлітків. Фото: прес-служба НП.

У Львові група підлітків обстріляла автобус маршрутного таксі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу НП Львівської області.

Напередодні о 18.00 на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від водія маршрутного таксі №13 про те, що на вулиці Виговського, біля поліклініки, невідомі обстріляли маршрутне таксі, внаслідок чого пошкоджено чотири вікна. прес-служба патрульної поліції міста Львова, на вулиці Виговського невідомі особи вистрілили чотири рази у маршрутку №13. У маршрутці було людно.

За інформацією очевидців, зачепило дівчину, але скоріш за все ушкодження були не значними, адже вона пішла з місця події. Один із свідків події повідомив, що стріляли в з балкона багатоповерхівки і вказав на нього.

Коли патрульні прийшли за вказаною адресою, там знаходились чотири неповнолітні юнака разом з дівчатами, які щойно прийшли пили чай. У процесі спілкування юнаки зізналися, що це вони стріляли у маршрутку. Знайшли і пневматичний пістолет.

За словами хлопців - придбали його в ломбарді. На місце викликали батьків, згодом хлопців доставили у Залізничний відділ поліції. За якою статтею на малотніх порушників очікує покарання кваліфікують слідчі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...