У мережі показали, як українські десантники прицільно б'ють із ЗРК "Стріла-10" (фото, відео)

Тактичні навчання зенітної ракетної батареї відбувалися на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Фото:прес-служба ГШ ЗСУ

На Рівненському загальновійськовому полігоні військовослужбовці 80 окремої десантно-штурмової бригади провели тактичні навчання зенітної ракетної батареї, в ході яких виконали бойові стрільби із зенітного ракетного комплексу 9К35 "Стріла-10". Про це повідомляє прес-служба ГШ ЗСУ, передають Патріоти України.

Коментуючи підсумки тактичних навчань зенітної ракетної батареї, тимчасово виконуючий обов'язки начальника протиповітряної оборони командування високомобільних десантних військ ЗС України підполковник Роман Ламаш повідомив, що даний підрозділ 80 окремої десантно-штурмової бригади був сформований в кінці минулого року і пройшов усі етапи підготовки.

В ході тактичних навчань зенітної ракетної батареї, підрозділ здійснив шість бойових пусків.

За підсумками тактичних навчань, в кращу сторону відзначається зенітно-ракетний взвод, яким командує лейтенант Артем Кирилов - випускник Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба 2017 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...