У мережі повідомили про масштабну операцію із бойовими вертольотами на Закарпатті (відео)

В одному із санаторіїв Закарпатської області був затриманий так званий власник "приватного кордону" Аттіла Горват.

На Закарпатті затримали власника "приватного кордону". Ілюстрація: соцмережі.

У небі над Закарпатською областю кружляють військові вертольоти, а люди у формі військової прокуратури проводять обшуки в більш ніж 100 будинках. Про це повідомляє видання "Ракурс", передають Патріоти України.

За інформацією джерел видання, військові вертольоти були помічені сьогодні вранці над Берегівським та іншими районами Закарпатської області. Крім цього, на дорогах знаходиться спецназ і бронетехніку.

Також йдеться, що в одному з санаторіїв Закарпатської області був затриманий так званий власник "приватного кордону" Аттіла Горват на прізвисько "Доки".

З чим пов'язана ця спецоперація на даний момент не повідомляється. Однак можна припустити, що дії силовиків проходять у справі про так званої "приватної кордоні з Угорщиною на Закарпатті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...