У мережі з'явилися нові фото з місця загибелі ватажка козаків Дрьомова

Як розповів скандально відомий британський журналіст Грем Філіпс, який симпатизує терористам, тіло Дрьомова було викинуто з машини, а "фрагменти розкидало на 70 метрів".

Авто Дрьомова після вибуху. Фото: vk.com

В Інтернеті з'явилися нові фотографії з місця вибуху автомобіля, в якому загинув ватажок "казаків" Стаханова на окупованій Луганщині Павло Дрьомов. Знімки оприлюднив у суботу, 26 грудня, скандально відомий британський журналіст Грем Філліпс, який співпрацює з терористами, передають Патріоти України.

"Подивіться на вибух в машині Павла Дрьомова. Це онлайн, в перший раз. Ця машина була у Павла Дрьомова протягом одного місяця. Його водій, Леонід, дивився за машиною весь час, або це було в охоронюваній зоні", - написав Філліпс на своїй сторінці Вконтакте.

За його словами, тіло Дрьомова було викинуто з машини, а "фрагменти розкидало на 70 метрів".

Він також зазначив, що для установки вибухового пристрою в автомобіль необхідно кілька годин. І зробити це може тільки справжній фахівець. Підлеглі Дрьомова були до нього лояльні і малоймовірно, щоб хтось із них підпустив до машини ватажка чужої людини.

"І чому Павло убитий в Первомайську? Він рідко там був. Цікавий факт - "Київстар" працює в Первомайську - але не в Стаханові. Ймовірно - пристрій вже був у машині, коли її подарували Павлові", - зазначив Філліпс.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...