У мережі з'явилися подробиці про українських розвідників, які потрапили в полон бойовиків "ЛНР" (відео)

На обличчях полонених українських військовослужбовців видно сліди побоїв, тому достовірність сказаного може бути сумнівною.

Скрін відео

У мережі були опубліковані відео з полоненими українськими військовослужбовцями, які були незаконно затримані бойовиками так званої "ЛНР". Про це йдеться на сайті "Українського мілітарного порталу", передають Патріоти України.

Відзначається, що на обличчях полонених українських військовослужбовців видно сліди побоїв, тому достовірність сказаного може бути сумнівною.

Один з бійців назвав себе начальником інженерної служби 8-го полку спецпризначення ССО Сергієм Іванчуком. На відео він стверджує, що йому було доручено захопити в полон і доставити на контрольовану Україною територію бойовика Армена Багіяна (позивний "Баггі").

Також українські розвідники повинні були знищити так званого "Начальника управління Народної міліції ЛНР" Олега Анащенка.

Другий український військовослужбовець назвався Іваном Дєєвим і практично повторив показання Іванчука.

Також пропагандисти окупантів виклали відео з обшуками нібито сховища і квартири української групи розвідників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...