У Мукачевому водій збив патрульного і отримав своє (фотофакт)

Подія сталася між 6:00 та 7:00 ранку 1 січня на перехресті вулиць Матросова та Миру.

Автомобіль порушника. Фото: прес-служба НП Закарпаття.

Поліцейський патруль помітив Мерседес "на польських номерах", які не підсвічувалися. Як інформують в прес-службі патрульної поліції Закарпаття, при наближенні екіпажу водій збільшив швидкість, а на неодноразову вимогу у гучномовець зупинитися не реагував. Новину передають Патріоти України.

Зупинився порушник вже на вулиці Духновича. Поліцейські попросили пред`явити документи на керування авто, але ані свідоцтва про реєстрацію, ані страхового полісу у водія не було. При проханні пройти медосвідчення водій натиснув на газ і зачепив поліцейського, який впав на капот автомобіля, але і це не зупинило водія. Він скинув патрульного з автомобіля.

Інший поліцейський, переслідуючи втікача на авто, здійснив маневр, після якого у порушника пошкодилося колесо і він зупинився. Але вийшовши з машини не заспокоївся, а навпаки, розлютившись почав погрожувати поліцейським, які були змушені застосувати для затримання сльозогінний газ та кайданки. Показник алкололю в крові водія сягав 1,51 проміле.

Патрульний поліцейський отримав травму коліна та забої ноги, але його життю та здоров'ю нічого не загрожує. Порушникові, окрім адмінвідповідальності, загрожує відповідальність за фактом відкритого кримінального провадження за ч.2 ст.342 ККУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...