У МВС підтвердили, що люди в камуфляжі законно розмістилися в готелі на Майдані

"Радикальні праві сили" орендують у "Козацькому" приміщення.

"РПС" біля готелю "Козацький". Фото: Українська правда.

Сьогодні, 20 лютого, в київському готелі "Козацький" на Майдані Незалежності розмістилися близько 50 осіб в камуфляжі, що представляються членами "Радикальних правих сил". Адміністрація готелю повідомила, що знаходження представників радикалів в будівлі готелю погоджено. У МВС також повідомили, що все законно, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Нікого зі сторонніх до актової зали готелю люди в камуфляжній формі не пускають, а пресі заявили, що є представниками організації "Радикальні праві сили". За деякими відомостями, в актовому залі був облаштований штаб і там вони проводять наради щодо подальших дій і оголошення вимог організації.

Члени РПС, які стоять біля входу, пропускають постояльців готелю, тому робота "Козацького" проводиться в звичайному режимі. "Радикальні праві сили" об'єднали представників кількох праворадикальних формувань, в тому числі і колишніх членів "Правого сектора" і "Азова". Багато з представників є учасниками бойових дій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...