У напрямку Одеса-Київ зупинився рух: Зійшов з рейок потяг (фото)

Через інцидент рух близько 20 пасажирських поїздів організовано альтернативними маршрутами.

Фото:прес-служба НП України

В Одеській області з рейок зійшов вантажний потяг, який перевозив зерно та добрива. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області, зазначають Патріоти України.

"На місці події працює слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що машиніст потягу перевищив допустиму швидкість руху, в результаті чого вантажний потяг зійшов з колії. 12 вагонів потягу лягли на бік та ще у 12 відірвало ходову частину. На місці аварії хімічних та вогненебезпечних речовин не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Рух потягів у напрямку Одеса - Київ призупинено. Проводиться перевірка.

Через інцидент рух близько 20 пасажирських поїздів організовано альтернативними маршрутами, в об’їзд цієї ділянки, передає "Укрзалізниця".

Зокрема, поїзди № 762/761 Одеса – Київ, № 94/93 Одеса – Мінськ, № 24/23 Одеса – Москва, № 106/105 Одеса – Київ, № 146/145 Ізмаїл – Київ прослідують маршрутом через Одесу – Колосівку – Помічну – Чорноліську – Т. Шевченка – Миронівку – Київ.

Поїзди № 136/135 Білгород-Дністровський – Чернівці, № 258/257 Одеса – Львів, № 26/36 Одеса – Рахів – Перемишль, № 108/107 Одеса – Ужгород, № 12/11 Одеса – Львів прослідують через Одесу – Колосівку – Помічну – Слобідку – Вапнярку.

Поїзд № 84/83 Одеса – Ковель прослідує через Одесу – Колосівку – Помічну – Чорноліську – Т. Шевченка – Миронівку – Фастів – Козятин.

Поїзд № 223/224 Київ – Одеса прослідує через Подільськ – Помічну – Колосівку – Одесу.

Поїзди № 23/24 Москва – Одеса та № 258/257 Львів – Одеса прослідують через Слобідку – Помічну – Колосівку – Одесу.

Поїзди № 145/146 Київ – Ізмаїл та № 105/106 Київ – Одеса прослідують через Фастів – Миронівку – Чорноліську – Помічну – Одесу.

В "Укрзалізниці" запевняють, що інформують пасажирів про зміну часу прибуттяпоїздів та маршруту й розглядають можливість організації трансферу пасажирам, які слідують на станції, до яких наразі поїздами дістатися неможливо.

Залізничники розпочнуть відновні роботи на перегоні Іванівка – Веселий Кут в Одеській області після того, як місце сходження вантажних вагонів обстежать правоохоронці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...