"У нас не хватает человеческих ресурсов. Давайте зрелых дебилов привлечем", - терористи взялися за мобілізацію (відео)

Ходаковський обурився, що молодь у Донецьку ходить по нічних клубах замість того, щоб йти в так звані "ополченці ДНР".

Олександр Ходаковський. Фото: скрін відеоОдин з ватажків терористичної організації "ДНР" Олександр Ходаковський незадоволений молоддю Донецька, яка "без визначеного заняття швендяє" по нічних клубах під час війни. Про це терорист заявив в ефірі одного з сепаратистських телеканалів, зазначають Патріоти України.

На його думку, донеччани повинні тримати "духовний піст" і відмовитися від розваг із солідарності з бойовиками, які захопили Донецьк. Молоді, яка відвідує нічні клуби, окупант пообіцяв дати лопати і відправити на фронт "рити окопи".

"Якщо молодим людям нічим зайнятися, вибачте, їх тягне в нічні клуби, а там все інше випливає. У нас не вистачає людських ресурсів. Давайте ми, щоб зайняти на сьогоднішній день бездіяльно-розбовтану молодь і не тільки молодь, зрілих дебілів, котрі не можуть себе застосувати в цій атмосфері, ну просто оголосимо загальну мобілізацію. Будемо формувати мобілізаційний ресурс", - сказав Ходаковський.

Крім того, проросійський найманець виступив проти розважальної індустрії, заявивши, що її розвиток буде великою помилкою "уряду ДНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...