У Новолуганському поранено вісьмох осіб, пошкоджені дитячий садок, школа, медпункт

На місці події працюють поліцейські, які документують наслідки обстрілу і надають допомогу жителям, а також співробітники ДСНС, які локалізують осередки пожежі.

Новолуганське після обстрілу. Фото:РБК

У Новолуганському Донецької області внаслідок обстрілу поранено вісьмох мирних жителів, їх госпіталізували. Про це повідомляють на сайті Національної поліції, зазначають Патріоти України.

"Бойовики накрили селище вогнем о 17.00. Відомо про пошкодження 22 будинків. У тому числі – дитячого садка, школи, фельдшерського пункту", – зазначили правоохоронці.

Повідомляють, що п'ять будинків горіли, два ще гасять. Пошкоджено два автомобілі.

На місці події працюють поліцейські, які документують наслідки обстрілу і надають допомогу жителям, а також співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Вони локалізують осередки пожежі.

"У населеному пункті розгорнуто оперативний штаб, на місце події спрямовано додаткові наряди поліції. У Новолуганське виїхав начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин", – повідомили в поліції.

Кримінальне провадження відкрили за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Новолуганське, яке розташоване біля Світлодарської дуги, обстріляли із системи залпового вогню "Град". Жебрівський заявляв, що на житловий сектор селища впало не менше ніж 15 снарядів. Він повідомляв раніше, що постраждали шість мирних жителів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...