"У президента РФ вже давно "зоряна хвороба": Астролог пояснив, чому діалог Путіна з Порошенком неможливий

На думку Влада Росса, Путін сприймає Порошенка приблизно так само, як Порошенко сприймає ватажків ОРДЛО.

Діалог між Путіним і Порошенком неможливий. Ілюстрація:ua.112.ua

Конструктивний діалог президента України Петра Порошенка і президента Росії Володимира Путіна неможливий за визначенням, оскільки російський лідер уявив себе "майже Люцифером". Таку думку Обозревателю висловив астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про те, чи можуть домовитися Путін і Порошенко, астролог зауважив: "Товариш Путін - він же "господь-бог і цар" Росії, він жодним чином не може домовитися з Порошенком, якщо той не буде йому цілувати черевики і клятвено розпинатися перед ним". "У Путіна давно зоряна хвороба, він себе відчув володарем світу і мало не Люцифером. Тим більше, що роги у нього давно виросли - їх видно на фото".

"Домовитися абсолютно немає жодної можливості. Путін сприймає Порошенка приблизно так само, як Порошенко сприймає діячів, які очолюють "ДНР" та "ЛНР". Для нього Порошенко співставний з Захарченком та Плотницьким, він точно так само до нього ставиться - як до людини, яка нічого не вирішує в принципі, як до холопа".

На думку астролога, під час телефонних розмов між президентами може бути вирішене тільки одне питання: "Наскільки гарячою буде війна - чи буде вона супергарячою чи не зовсім гарячою".

Разом з тим Росс підкреслив: "Дуже добре, що Порошенко - Терези, у нього є витримка, і дуже добре, що він не розганяє ситуацію. Нам поки щастить - був би у нас більш агресивний лідер, все було б набагато гірше".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...