У противагу Ківі знайшли ще: В Україні з'явився ще один колоритний вождь соціалістів

Цирк навколо соціалістичної ідеї в Україні набирає передвиборчих обертів.

Сергій Каплін. Фото: politrada.com.

Головою Соціалістичної партії України обрали нардепа, члена фракції БПП Сергія Капліна. Як повідомили у прес-службі політика, рішення про обрання його головою СПУ було ухвалено на Всеукраїнському з’їзді соціалістів, соціал-демократів та профспілок, який відбувся у Києві. Новину передають Патріоти України.

Також у ході з'їзду було оголошено про створення блоку "За простих людей". Співзасновниками блоку також стали майже півсотні профспілок та організації пенсіонерів та ветеранів МВС та ЗСУ.

"У СПУ тепер є законно обраний голова, а не кулуарно "коронований" 5 делегатами із 4 присутніх Кива, якого просто поставив Аваков і через Петренка (глава Мін'юсту Павло Петренко) незаконно вніс в реєстри", - йдеться у повідомленні прес-служби Капліна.

"СДП, яку я досі очолював разом із Соцпартією, Партією пенсіонерів України, профспілками - об'єдналися в єдиний блок "За простих людей". Цей блок разом йде у владу - в місцеві ради, парламент та в президенти", - заявив Каплін і додав, що кандидатом у президенти висуватимуть саме його.

За повідомленням, "соціалісти, соціал-демократи та профспілки розпочали формування тіньового уряду лівих та Національного кадрового резерву". Делегати з’їзді провели акцію під Мін’юстом з вимогами виконати рішення Вищого адмінсуду, який ухвалив прибрати з реєстрів Іллю Киву та зареєструвати нове керівництво Соцпартії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...