У Путіна знайшли "сакральну жертву": Силовики РФ затримали кількох підлітків за "мінування Москви"

13 вересня в підмосковному Волоколамську був затриманий 17-річний місцевий житель, який "замінував" по телефону Палац спорту.
Російська поліція запевняє, що затримала "телефонних терористів". Фото: соцмережі.

Після масових дзвінків з повідомленнями про "замінування" в Росії були затримані кілька підлітків. Про це повідомляє "Коммерсант" з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Затримані, як пише видання, є "наслідувачами", які після повідомлень в ЗМІ і соцмережах про мінування самі дзвонили правоохоронцям з подібними заявами. Російська поліція легко змогла їх знайти, оскільки вони використовували звичайні телефони, а не зашифровані канали зв'язку.
"Коммерсант" повідомляє, що 13 вересня в підмосковному Волоколамську був затриманий 17-річний місцевий житель, який "замінував" по телефону Палац спорту. Проти нього порушено кримінальну справу за ст. 207 Кримінального кодексу РФ.
При цьому російське слідство вважає, що організатори масових дзвінків знаходяться за кордоном. Повідомлення про закладену вибухівку в великих містах РФ приходили протягом декількох днів. Зокрема, 11-го і 12 вересня через анонімні дзвінки евакуацію проводили в Пермі, Єкатеринбурзі, Уфі, Ставрополі, Красноярську, Владивостоці, Магадані, Брянську, Калінінграді і Південно-Сахалінську. У всіх випадках мінування були помилковими. 13 вересня в Москві перевіряли повідомлення про мінування трьох вокзалів, трьох торгових центрів, одного з держуніверситетів і Красної площі. В цілому з усіх установ евакуювали 45 тис. осіб.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...