У РФ сталася пожежа у колонії, з якої ще нікому не вдавалося втекти (відео)

Колонія, у якій відбувають довічний термін кілька сотень засуджених за особливо тяжкі злочини, відрізняється одним з найжорсткіших режимів у системі виправних установ.

Пожежа в російській колонії "Білий лебідь". Фото:скрін відео

Сьогодні в колонії особливого режиму для довічно засуджених "Білий лебідь" в Пермському краї Росії сталася пожежа. Про це пише Politeka, зазначають Патріоти України.

За інформацією росЗМІ, загорілася адміністративна будівля на території колонії. Загальна площа пожежі становить 1500 кв.м.

Також, наголошується, що горить штабна будівля - всього три поверхи, ув'язнених в ній немає. Про загиблих і постраждалих інформації також немає.

Повідомляється, що в колонії "Білий лебідь" відбувають довічний термін кілька сотень засуджених за особливо тяжкі злочини. Серед них вбивці, ґвалтівники, члени бандитських формувань, лідери організованих злочинних угруповань, які вчинили такі серйозні злочини, як захоплення заручників, викрадення людей і замовні вбивства.

Дана колонія відрізняється одним з найжорсткіших режимів в системі виправних установ. За весь час існування колонії жодного випадку втечі з неї не було.

Основні версії масштабної пожежі - підпал і коротке замикання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...