У РФ вигадали, як подолати опозицію: Пропонують затримувати під час ефіру учасників дебатів, які ображають Путіна

Владу очевидно надихнув недавній виступ представника російської опозиційної партії "Парнас" В'ячеслава Мальцева, який під час дебатів у прямому ефірі телеканалу "Росія 1" закликав оголосити імпічмент президенту Росії Володимиру Путіну.

Мальцеву може загрожувати арешт? Фото: svobodomislie.com.

Член ЦВК Росії Микола Левич висловив думку, що учасників іноді можна і заарештувати прямо під час ефіру, передають Патріоти України.

"У цивілізованому світі важко уявити собі, що на дебатах кандидати будуть пропонувати посадити опонента на палю. Очевидно, люди не готові до прямого ефіру, і як бути в таких ситуаціях - зараз думають кращі уми виборчого права", - сказав Левич газеті "Ведомости".

Він вважає, що в такому випадку "потрібно викликати наряд поліції і виводити людину в наручниках з ефіру, тому що ситуація за межею політкоректності".

Говорячи про пропозицію "посадити опонента на палю", Левич очевидно мав на увазі недавній виступ представника російської опозиційної партії "Парнас" В'ячеслава Мальцева, який під час дебатів у прямому ефірі телеканалу "Росія 1" закликав оголосити імпічмент президенту Росії Володимиру Путіну.

Мальцев заявив, що економіка Росії повністю залежить від настрою Путіна, і звинуватив його в тому, що росіян "втягнули у війну з братнім народом". "Винні бояри, а цар чудовий, - сказав Мальцев. - Якщо цар не знає, що діється в країні, його треба в дурдом садити. Якщо знає і не заважає цьому, його треба в тюрму. Якщо знає і сприяє, на палю треба садити таких царів".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...