У Романа Сущенка погіршується зір через погані умови в російському СІЗО

Наступне судове засідання стосовно продовження терміну арешту буде в кінці місяця. Однак на ньому зможе бути присутнім лише адвокат.

Роман Сущенко. Фото: РБК.

У незаконно утримуваного в РФ українського журналіста Романа Сущенка в СІЗО погіршується зір. Про це розповіла дружина журналіста Анжеліка Сущенко після побачення з чоловіком, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Укрінформ".

"Він тримається бадьоро. Сказав, що в нього все нормально. Єдине, що в нього падає зір. Він багато читає, а освітлення в СІЗО не дуже хороше", - сказала Анжеліка Сущенко.

Вона також зазначила, що сім'я не зможе бути присутньою на засіданні суду, де будуть розглядати питання про чергове продовження арешту Сущенка. Водночас дружині Сущенка було важко відповісти на питання, чи будуть свідчити в суді російські родичі її чоловіка, до яких він приїжджав, коли його затримали.

"Роман був у двоюрідного брата. Але я не знаю, чи буде він свідчити", - сказала дружина журналіста. Раніше дочка Сущенка Юлія розповіла, що на побаченні 20 листопада, яке тривало всього годину, вони з матір'ю розповіли батькові про те, як його підтримують у світі, а також передали йому листівки від колег, друзів, родичів, сімейні фотографії, посилку з речами і продуктами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...