У Росії затримали двох російських моделей, які продали у секс-рабство 18-річну студентку

Обох зловмисниць затримали в московському аеропорту "Домодєдово". Жертва була переконана, що летить за кордон працювати нянею.

Фото:dailymail.co.uk

Переможниці російських конкурсів краси 22-річна Ксенія Старікова та 19-річна Тетяна Петрова намагалися продати в секс-рабство 18-річну студентку. Ціну встановили в розмірі 1,5 млн руб. (майже $26,6 тис.). Обох затримали в аеропорту "Домодєдово". Жертва була переконана, що летить за кордон працювати нянею, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Злочиниці обрали студентку одного із московських вузів. Навчається на перекладача. Шкільний диплом отримала з відзнакою.

Ксенія та Тетяна готували угоду заздалегідь. Клієнта знайшли через інтернет. Чоловік живе в одній із країн Близького Сходу. Він трохи розмовляв англійською та німецькою.

Петрова збиралася сісти на борт літака разом із жертвою. Кінцевий пункт призначення невідомий.

Співробітник поліції видав себе за покупця. Передав жінкам гроші. Після цього їх затримали.

Старикова була фіналісткою конкурсу краси "Місіс Росія - 2017". З чоловіком розлучилася. Виховує доньку, якій 14 місяців. Керує модельним агенством та веде тренінги з гімнастики. На час слідства опинилася за ґратами.

Петрова називає себе російсько-болгарської моделлю і фіналісткою одного з найпрестижніших конкурсів краси.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...