У Садового є привід для паніки: У Львові гори сміття скоро зрівняються з донецькими териконами (фотофакт)

Львів'яни не можуть зрозуміти, чому в інших містах України немає такої проблеми зі сміттям як у їхньому місті.

Фото:http://gazeta.ua/

Біля сміттєвих контейнерів у Львові після свят виросли гори побутових відходів, перевізники сміття не справляються з роботою та тижнями його не вивозять. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Газета.UA.

Найбільше від сміттєвого колапсу потерпають Личаківський та Шевченківський райони Львова, а також мікрорайон Сихів. Купи непотребу, які уже декілька тижнів розкладаються на вулицях, іноді сягають 1,5 м.

На звалищах шукають поживу птахи та бездомні собаки, а вітер розносить целофанові пакети по місту.

“Сміттєвози іноді приїжджають, але одразу забрати все вони не можуть. Ці гори вже мабуть екскаватором треба розгрібати. Не розумію, чому в інших містах України немає такої проблеми зі сміттям як у Львові”, – каже мешканець Сихова Святослав.

“Нам ще пощастило що зараз зима. А коли почнеться відлига, таке недбальство місцевої влади може викликати в місті епідемію”, – додає його дружина Оксана.

Як відомо, вчора депутати Львівської міськради на позачерговій сесії визначили п’ять ділянок у місті, куди тимчасово звозитимуть сміття. Його брикетуватимуть для подальшого відправлення на полігони в інших регіонах України, а можливо, і за кордон. Сесія міськради закінчилась бійкою.

Напередодні міський голова Андрій Садовий заявив, що у Львові з’явилися передумови для виникнення екологічної катастрофи. Також Садовий заявив про можливе вивезення відходів до Польщі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...