​У штабі сектора М впевнені - інопланетяни поспішають на допомогу Україні: Над Маріуполі кілька годин висіло НЛО розміром з Місяць (відео)

Вночі яскравий кулеподібний об'єкт зависнув над залізничним вокзалом на висоті в кількасот метрів. Системи ППО не могли засікти його. Однак тисячі людей візуально спостерігали «новий Місяць»

Протягом декількох годин його спостерігали багато жителів прифронтового міста, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

"Близько 12-ї ночі я побачив цей об'єкт. Я не знаю, що це таке. На безпілотник не схоже, тому що об'єкт не рухався, а просто висів, як гірлянда на ялинці. Я подумав - може це сузір'я? І подзвонив своїм друзям у Кривий Ріг - чи бачать вони таку ж кулю в небі. Вони сказали, що нічого такого у них немає. Це точно означає, що об'єкт - ні небесне тіло, ні комета, ні зірка, ні планета", - розповів очевидець Микола Рябченко.

Прес-секретар оперативно-тактичної групи Сектора Маріуполь Олександр Кідсфатер теж не знає, що це за об'єкт.

"Це точно не безпілотник, тому що ми контролюємо весь повітряний простір над Маріуполем. І якщо ворожий безпілотник до нас залетить - ми обов'язково його зіб'ємо. Так, що сказати - що це було я не можу. Можливо, правда, інопланетяни. Зелені чоловічки йдуть до нас на допомогу проти російського агресора", - сказав О.Кіндсфатер.

Нагадаємо, з початком АТО в Маріуполі заборонений запуск будь-яких повітряних об'єктів - починаючи від літаків і вертольотів і закінчуючи дитячими повітряними зміями і салютом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...