У США онкохворий хлопчик продає какао, щоб допомогти іншим дітям

​Маленький герой довіряє Богу і вірить, що він зцілить його і інших дітей, коли прийде час.

Меттью Мак Доннел. Фото: Styler

Шестирічний Меттью Мак Доннел з США, у якого рак нирок, вирішив збирати гроші для хворих дітей, продаючи какао. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Styler.

"Кожен його день - це операції, хіміотерапії, променеві та імунотерапії. Вже два роки він бореться з хворобою", - пише видання Today.com. Від лікування хлопчик відпочиває тільки в суботу. І цей день Меттью вирішив проводити з користю. "Меттью дуже жалісливий, він завжди переживає і молиться за інших діток в лікарні", - розповіла мама хлопчика. Батьки Меттью домовилися з адміністрацією місцевого парку про те, що зможуть встановити тут стенд з продажу какао.

Друзі допомогли приготувати печиво, пончики і стаканчики, а мама Меттью Лінда зварила 55 літрів гарячого напою. Кілька сотень людей встали в чергу, щоб купити какао у хлопчика. "Спостерігати, як поряд збирається все більше і більше людей, було дивно. Черга стояла всі дві години, що Меттью продавав какао", - розповіла Лінда.

За кожен стаканчик люди платили стільки, скільки вважали за потрібне. Меттью простояв за прилавком півтори години, поки не втомився і зробив невелику перерву, погрівшись в машині. Він майже зібрався їхати додому, але коли побачив, що людей не стало менше, зрозумів, що зобов'язаний залишитися. За один день Меттью зібрав $6500, які сім'я має намір віддати на педіатричні дослідження раку. Батьки вірять, що його боротьба з хворобою закінчиться перемогою Меттью.

"Іноді він сумує, але в цілому спокійно приймає свою хворобу. Меттью довіряє Богу і вірить, що він зцілить його, коли прийде час", - зазначила Лінда МакДоннел.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...