"Помирайте з посмішкою на обличчі": На Росії митрополит подарував онкохворим дітям слова духовної підтримки і ікону

Митрополит Новосибірський і Бердський Тихон заявив, що помираючим більше потрібна духовність, а не сучасне медичне обладнання.

На Росії митрополит подарував онкохворим дітям ікону, щоб вони помирали "з посмішкою". Фото: naukogradpress.ru.

Митрополит Новосибірський і Бердський Тихон відвідав відділення дитячого паліативу в Кольцово, де заявив, що головне для невиліковних хворих - це духовність, а не сучасне обладнання. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Naukogradpress.ru.

Митрополит Тихон пройшов по палатам та звернувся "зі словами духовної підтримки" до матерів хворих дітей.

Саме така підтримка, за його словами, є найбільшою цінністю як для матерів, що перебувають у важкій біді, так і для всіх вмираючих людей. Він нагадав про те, як на його очах вдалося "повністю змінити атмосферу" в онкологічному відділенні лише духовною допомогою хворим, після чого люди "стали вмирати з посмішкою на устах".

Митрополит зазначив, що головне в турботі над вмираючими - це не обладнання палат і не процедури, а духовна підтримка.

Також, єпархія внесла свій матеріальний внесок і подарувала ікону у відділення.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...