У США представлена "єврейська валіза" XXI століття: бігає за господарем, як собака

"Розумна валіза" має з'явитися в магазинах цього року.

Фото: rusjev.net

Ізраїльська компанія NUA Robotics представила на виставці CES +2016 прототип валізи-смарт-гаджета, яка буде слідувати за власником немов віддана собака. Гаджет знаходиться на стадії доопрацювання, зараз йдуть випробування, відзначають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Для того щоб не помилитися власником, валіза забезпечена камерою і Bluetooth-модулем. За повідомленням OneGadget, у разі успішних випробувань комерційна версія "валізи двадцять першого століття" з'явиться в магазинах вже цього року.

Також повідомляється, що робот-валіза забезпечена функцією розпізнавання місця розташування. За словами розробників, використовувана у валізі технологія може бути задіяна у візках супермаркетів, що полегшить літнім людям, у тому числі і з фізичними обмеженнями, процес здійснення покупок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...