У Сирії повстанці збили російський вертоліт (відео)

Вертоліт був збитий ракетою, яку випустили повстанці, що борються за місто Хама

Фото: "Твіттер"

2 вересня сирійські повстанці, які намагаються взяти під свій контроль місто Хама, поцілили у вертоліт Мі-34, який може належати російським ПКС. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог".

Вертоліт був збитий ракетою, яку випустили повстанці з ПТУРу у другій половині дня в п'ятницю, 2 вересня. Як пишуть сирійські джерела, точно визначити модель вертоліту поки не вдалося. Джерела стверджують, що був збитий Мі-34, але, скоріш за все, мова йде про Мі-35, який належить російській армії і був задіяний нею в сирійській операції.

За непідтвердженою інформацією, пілоти загинули. Повстанці опублікували відеозапис влучення ракети у вертоліт та моменту його знищення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...