У Сирії "сокіл" Путіна по дурості ледь не протаранив винищувач США

Під час інциденту, який стався приблизно два тижні тому, російський винищувач зробив "бочку" перед американським літаком.

Російський винищувач. Фото: Кореспондент.

Російський винищувач нещодавно провів "непрофесійне" перехоплення американського літака-заправника KC-10 у небі над Сирією, після чого російські офіцери вибачилися перед американською стороною. Про це заявив генерал-лейтенант Джеффрі Харріган, повідомляє CNN. Новину передають Патріоти України.

Під час інциденту, який стався приблизно два тижні тому, російський винищувач зробив "бочку" перед американським літаком. Харріган додав, що США оцінює дію пілота, як власну ініціативу. Генерал заявив, що росіяни вибачилися за інцидент після того, як коаліція повідомила про своє невдоволення з приводу непрофесійного перехоплення.

В той же час він підкреслив, що цей інцидент був єдиним за останні кілька місяців і відзначив деескалацію конфлікту з росіянами. "Ми знайшли способи, щоб належним чином звести нанівець конфлікт, щоб дозволити нам продовжувати нашу місію", - сказав Харріган.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...