У центрі Перемишля поляки влаштували напад на будівлю Українського народного дому (фото)

​В результаті атаки було розбите скло, за яким висів плакат з логотипом Об'єднання українців у Польщі.

Фото:prostir.pl

Зловмисники атакували офіс Українського народного дому, розташованого в польському Перемишлі. Під час нападу вони розбили скло, за яким висить плакат з логотипом Об'єднання українців в Польщі. Про це повідомляє портал PROstir.pl, зазначають Патріоти України.

Про те, що трапилося сьогодні близько 7.00 поінформували главу місцевого відділу Об'єднання українців у Польщі Марію Туцьку. Про розбите вікно повідомили в поліцію, правоохоронці виїжджали на місце.

Розбите велике вікно знаходиться на першому поверсі Українського народного дому, який стоїть в центрі міста недалеко від будівлі мерії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...