У відомстві Лаврова нові санкції США проти РФ назвали "підтримкою тероризму"

Напередодні Білий дім ввів санкції проти російських оборонних підприємств.

Ілюстрація:www.milnavigator.com

США намагаються "покарати" російські оборонні підприємства, які допомагають боротися з терористами. Таку думку висловив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляють Патріоти України з посиланням на Росбалт.

Напередодні Білий дім ввів санкції проти КБ „Кунцево”, КБ машинобудування з Коломни і 150-го авіаремонтного заводу з Калінінграда. Влада США запідозрила їх в порушенні закону про нерозповсюдження технологій для виробництва зброї масового ураження.

За словами Рябкова, тим самим Білий дім "наочно продемонстрував суть своєї політики", спробувавши "чинити тиск" на російські підприємства "під приводом їх співпраці з іншими країнами, насамперед з Сирією".

"Як можна розцінити прагнення Білого дому "покарати" російські підприємства, які допомагають сирійському народові боротися з "Ісламською державою" та іншими терористичними угрупованнями? Що це, як і непряма підтримка терористів?"- заявив Рябков.

Він також порадив адміністрації президента Барака Обами "зважити, в якому світлі США постають перед усім світом".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...