Українська контррозвідка виявила черговий слід "ихтамнетов" на Донбасі (фото)

Зусиллями військових, задіяних в ООС, було знайдено схованки з російською зброєю та боєприпасами.

Фото:прес-служба СБУВійськова контррозвідка Служби безпеки України, яка задіяна в операції об'єднаних сил, виявила зброю російського виробництва на Донбасі. Про це розповіли в прес-центрі силового відомства, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що неподалік від селищ Залізна Балка і Павлополь в Донецькій області знайшли схованку з реактивним піхотним вогнеметом "Джміль" і малий безпілотник-розвідник, які перебувають на озброєнні російської армії.

Крім того, в покинутій будівлі в Камишному Луганської області виявили ручну гранату РГО-1, три запали до неї і чотири міни МОН-50, які не перебувають на озброєнні українських військових.

Інцидент був задокументований, а дані про нього, - долучені як докази присутності російських військових в Україні до кримінальної справи про порушення законів і звичаїв війни, захоплення заручників, планування, підготовку та ведення агресивної війни, теракти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...