Українські бійці вдосконалюють лінію оборони, незважаючи на обстріли, - штаб АТО

Наші військові перебувають у повній бойовій готовності і морально готові дати жорстку і швидку відповідь ворогу у будь-який час доби.

У Павлополі. Фото: 0629.

Протягом четверга, 3 серпня, в зоні АТО не фіксувалося тенденцій до загострення ситуації. Бойовики традиційно вдень здійснюють до 10 обстрілів українських позицій переважно з легкого озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

Так, з опівночі і до 18:00 на Луганському напрямку бойовики зі стрілецької зброї відкривали вогонь по українських укріпленнях на підступах до Новоолександрівки. А по опорних пунктах у Кримському та Новотошківському били ворожі гранатомети.

Тим часом вдень на Маріупольському напрямку бойовики випустили 8 мін калібру 82 міліметри неподалік Павлополя. А на Донецькому напрямку терористи з гранатомету обстріляли шахту Бутівку. Зазначається, що у відповідь на провокації бойовиків сили АТО оперативно відкривали вогонь у відповідь, тож вогневе протистояння не було тривалим.

"Варто додати, що незважаючи на літню спеку, лінія української оборони продовжує вдосконалюватись. Наші бійці перебувають у повній бойовій готовності і морально готові дати жорстку і швидку відповідь ворогу у будь-який час доби", – зазначили в штабі АТО.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...