Українські бійці зайняли стратегічну висоту в зоні АТО (відео)

Бойовикам довелося залишити свій тренувальний полігон біля підніжжя зайнятого ЗСУ терикону.

Боєць показав, де знаходяться сепаратисти. Фото: скріншот з відео.

Поблизу селища Новотроїцьке українські вояки зайняли панівну висоту. І тепер можуть стежити за переміщеннями бойовиків. Сепаратистам доводиться дотримуватися режиму тиші. Бо підійти до українських позицій непоміченими вкрай складно, йдеться в ТСН, передають Патріоти України.

Звідси буквально візуально можна побачити, що 3-4 кілометри є блок-пост так званої "ДНР". Усі позиції бойовиків – як на долоні: їхні склади, бліндажі. Видно не тільки пересування техніки, а й вихід диверсійних груп. Після того, як бійці 72-ї бригади Збройних сил зайняли панівну висоту, терористи змушені вкопуватися в землю. Раніше бойовики підходили до українських позицій чи не щодня. Обстрілювали вояків і йшли геть. Тепер нарешті принишкли.

Бойовикам довелося залишити свій тренувальний полігон біля підніжжя зайнятого терикону. Та все одно стали ближчими до позицій збройних сил. Лінія розмежування тут проходить прямо посеред селища Новотроїцьке. Ще восени з території бойовиків працював ворожий снайпер. Тепер йому там важче ховатися – навпроти українська висота. Та вояки не надто вірять у крихке перемир'я. Перед кожним нічним чергуванням заходять до своєї каплички. І просять справжнього миру для всієї України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...