Українські патрульні віднині їздитимуть на автомобілях ЗАЗ (фото)

Голова Нацполіції вважає вітчизняні автомобілі більш оптимальними для патрульніх, ніж "Тойота"

Поліція перейде на використання машин ЗАЗ. Фото: nr2

Для Нацполіції підготували 18 спеціально обладнаних автомобілів ZAZ Forza і ZAZ Vida. Українські патрульні перейдуть на використання машин вітчизняного виробництва. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на nr2.com.ua.

Автомобілі випущені на потужностях Запорізького автозаводу, що входить до структури "УкрАвто". Вперше ці поліцейські машини виробник представив в травні на "Столичному автошоу".

Голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе ще в квітні заявила, що замість Toyota Prius (які Японія передала Україні в рамках продажу квот на викиди вуглекислого газу) відомство буде закупати більш оптимальні машини для поліції.

Японія у рамках Кіотського протоколу передала МВС України близько 1600 автомобілів "Тойота" з гібридними двигунами.

У липні МВС та Мінекології узгодили проект заміни автопарку поліції гібридними кросоверами "Mitsubishi Outlander PHEV".

"Господа украинские полицейские! Вы получите 651 новый уникальный современный мощный экологичный гибридный кроссовер Mitsubishi Outlander PHEV. Народ Украины надеется, что вы будете достойны этой инновации!", - написав тоді Аваков на своїй сторінці у соцмережі. Також він додав, що нові іномарки замінять старі ВАЗ та УАЗ.


Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...