Українські пранкери "розвели" "ЛНР": На День перемоги в Луганськ запросили Моїсеєва, який любить Путіна (відео)

Міністра "ЛНР" підкупила заява про те, що Моїсеєв працював на президента РФ і вона одразу погодилася.

Борис Моїсеєв. Фото: postironic.org.

Журналісти програми "Гроші" розіграли "міністра культури ЛНР" Оксана Кокоткіну та запропонували організувати виступ російського співака Бориса Моїсеєва на військовому параді бойовиків до 9 травня. Телефонний пранк кореспонденти вирішили почати із уявного московського офісу, пишуть Патріоти України з посиланням на ТСН.

Подзвонили "міністру культури" бойовиків, аби обговорити деталі проведення концертів до 9 Травня. Поплічниці "ЛНРівців" жартома запропонували провести польову кухню та запросити на вибір російських артистів – П'єра Нарциса чи Бориса Моїсеєва.

"Я дивлюся прейскуранти, на жаль, багато артистів задіяні наразі у нас в Москві, тому є ідея П'єр Нарцис, знаєте такого артиста, він отримав заслуженого. І у нас є ще Моїсеєв хоче приїхати. У нього є 2 патріотичні пісні, крім того, він співав гімн Росії", - телефоном говорив журналіст, який представився російським чиновником.

"В принципі, я знаю, що і той, і інший варіант можливі", - серйозно відповіла на пранк Кокоткіна. Вона заявила, що не проти покликати із Москви якийсь казачий хор, однак журналіст продовжував наполягати та заявив, що Моїсеєв був довіреною особою президента РФ Володимира Путіна.

"У Моїсеєва є дві патріотичні пісні, він досить свідомий громадянин, якщо ви знаєте, був довіреною особою Володимира Володимировича", - заявив журналіст. Схоже, "Міністра ЛНР" підкупила заява про те, що Моїсеєв працював на Путіна і вона одразу погодилася. "Давайте тоді на Моїсеєві зупинимося", - сказала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...