Українські військові відзняли, як російські найманці обстрілюють житлові зони Мар'їнки (відео)

В результаті обстрілу, на щастя, ніхто з українських військових не постраждав.

Скрін відео

У районі Мар'їнки вночі противник інтенсивно накривав позиції 14-ї бригади. Обстріл бойовики здійснювали безпосередньо по околицях населеного пункту - снаряди влучили і в житловий будинок. Про це розповідається в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

До редакції сайту ТСН потрапило відео, відзняте безпосередньо нашими військовими. На щастя, постраждалих серед мирного населення немає. Мирні жителі встигли сховатися по підвалах.

Вогонь противник вів спочатку зі стрілецької зброї, далі у хід пускав важчу - великокаліберні кулемети, а також автоматичні та ручні протитанкові гранатомети.

Українці не одразу отримали дозвіл на вогонь у відповідь. На передовій нині - це вже традиція. Стріляють тільки у випадку крайньої загрози. Українці відігнали противника стрілецькою зброєю.

У штабі розмірковують над логікою пожвавлення бойовиків. Кажуть, що провокують таким чином українців на вогонь, аби потім звинуватити нас у порушенні режиму тиші.

Сепаратисти ж підходили до українців впритул. Їх вчасно помітили у тепловізори.

Тим часом, пожвавлення бойовиків нині фіксують і в Широкиному. Там переважно стрілецька зброя. Також активізувалася розвідка бойовиків - над українськими ділянками працювали до 9 ворожих безпілотників. Раніше у штабі АТО заявили, що ситуація у на Донбасі загострилася, а бойовики гатять з мінометів, гранатометів та кулеметів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...