"Укрзалізниця" оприлюднила розклад руху додаткових поїздів в новорічні свята

Введення додаткових рейсів дозволить надати 227 тисяч квитків пасажирам, які в новорічні канікули відправляться на відпочинок або в гості до родичів.

Новорічний потяг. Ілюстрація: "Епізод"

У прес-службі компанії «Укрзалізниця» заявили про те, що повністю складено розклад руху додаткових поїздів в новорічні свята. У повідомленні йдеться про те, що на період свят в Україні додатково курсуватимуть 22 складу, які здійснять 167 додаткових рейсів практично по всі регіони країни. Про це інформують Патріоти України.

Введення додаткових рейсів дозволить «розвантажити» ситуацію і надати 227 тисяч квитків пасажирам, які в новорічні канікули відправляться на відпочинок або в гості до родичів. Більшість додаткових поїздів почнуть курсувати вже 23 грудня, а останній додатковий поїзд відправиться 10 січня. Потяги курсуватимуть за наступними напрямками: Київ-Львів, Київ-Ковель Київ-Ужгород, Київ-Ворохта, Кам'янець-Подільський-Київ, Миколаїв-Київ, Київ-Одеса, Київ-Дніпро, Київ-Маріуполь, Одеса-Львів, Одеса- Ужгород, Одеса-Харків, Дніпро-Івано-Франківськ, Запоріжжя-Дніпро-Львів, Дніпро-Львів, Харків-Ужгород, Львів-Івано-Франківськ, Харків-Львів, Львів-Ужгород, Львів-Одеса, Київ-Харків.

Крім того, буде збільшено кількість рейсів на цілорічних поїздах, і додаткові потяги будуть відправлятися в найбільш пікові дні: Дніпро-Кривий Ріг-Одеса, Ковель-Чернівці, Миколаїв-Івано-Франківськ, Одеса-Чернівці, Одеса-Київ, Черкаси-Львів, Костянтинівка-Одеса, Київ-Запоріжжя. Більш докладний розклад можна знайти на сайті компанії.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...