Усе таємне стає явним: Депутати від "Опоблока" і бізнесмени літали в Австрію вітати Фірташа з днем народження

Святкування відбувалось у старовинному палаці Кобург у центрі Відня.
Фірташ святкував день народження разом з "опоблоківцями". Фото: скріншот з відео.

Український олігарх Дмитро Фірташ нещодавно відсвяткував в Австрії свій день народження, не маючи змоги залишити межі цієї країни через його розшук ФБР. Народні депутати від "Опозиційного блоку" літали у Відень на святкування дня народження олігарха Дмитра Фірташа. Так, 2 травня серед гостей олігарха журналісти зафіксували народних депутатів від "Опоблоку" Сергія Льовочкіна, Михайла Папієва та Івана Мирного. Про це йдеться в матеріалі "Фірташ по-віденськи" програми "Схеми", передають Патріоти України.

Святкування відбувалось у старовинному палаці Кобург у центрі Відня. Також серед гостей були бізнесмени брати Ігор та Григорій Суркіси, бізнес-партнер Фірташа та колишній заступник голови правління НАК "Нафтогаз" Ігор Воронін.

У коментарі журналістам депутат Папієв підтвердив відвідини дня народження, але відмовився повідомити, хто ще був серед гостей. "Там не було дня народження як такого. Це просто приїхало декілька друзів, знайомих, які привітали його і поїхали назад. Багато там людей не було. Там було декілька людей з найближчого оточення", – переконує Папієв.

Народний депутат Іван Мирний також підтвердив, що раніше працював у охороні Дмитра Фірташа, а на Дні народження було лише найближче оточення олігарха. "Схеми" звернулися до прес-секретаря Дмитра Фірташа з проханням про інтерв’ю, однак олігарх не погодився.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...