"Усі хочуть жити у нас": Путін розповів про громадян країн Балтії, які нібито їдуть у РФ

​Президент РФ на російському ТБ вкотре заявив про те, що Росія - краща за інші країни.

Володимир Путін. Фото: ipress.ua.

Президент РФ Володимир Путін заявив про те, що Росія - краща за інші країни, оскільки у неї є певні конкурентні переваги порівняно з іншими державами. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Вести в субботу" з Сергієм Брильови, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Росія змінюється, Європа змінюється, весь світ змінюється. У нас багато проблем, але є й очевидні конкурентні переваги перед іншими країнами. Це життя показує", - говорить Путін.

Крім того, він зазначив, що зокрема, населення в Литві за останні роки стрімко скорочується, тоді як в Латвії ситуація не гірша. В Естонії - краще. Однак, він заявив, що відтік населення досить-таки великий з цих країн, тоді як в Росію тільки приїжджають. Крім цього, Путіну привиділося не тільки позитивне сальдо міграції, а й демографічне зростання населення, судячи з цитування його даними джерелами.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...