"Усі наші позиції залишаються за нами": У прес-центрі АТО спростували інформацію про втрату ЗСУ двох позицій у промзоні Авдіївки

Сьогодні не було спроб штурму (бою в умовах безпосереднього зіткнення) з боку бойовиків українських позицій на промзоні.

На околицях Авдіївки. Фото: Обозреватель.

Українські військові не здали ворогу жодної позиції в районі промислової зони Авдіївки. Про це повідомив речник прес-центру АТО підполковник Віктор Шубец, передають Патріоти України.

“Цю інформацію я в жодному разі не підтверджую. Усі наші позиції залишаються за нами. Хлопці надійно тримають оборону. Проблемних питань там немає, бійці усім забезпечені. Є відповідні резерви у командира бригади та у решти підрозділів по напрямках. У разі різких змін обстановки ми готові реагувати на них адекватно”, - зазначив речник, коментуючи повідомлення у ЗМІ про нібито здачу у суботу силами АТО двох позицій в районі промзони Авдіївки.

У прес-центрі АТО також повідомили, що У прес-центрі АТО також повідомили, що сьогодні не було спроб штурму (бою в умовах безпосереднього зіткнення) з боку бойовиків українських позицій на промзоні. Водночас російські окупаційні сили продовжували порушувати мирні домовленості, обстрілюючи позиції українських військових, у т.ч. з важкого озброєння. Сили АТО в районі промзони Авдіївки були змушені декілька разів відкривати вогонь у відповідь.

Нагадаємо, раніше кореспондент “Радіо Свобода” повідомив, що в районі промзони Авдіївки відбувається бій і під натиском противника українські військові вже нібито залишили дві позиції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...