"Уся Попасна зараз знеструмлена": На Луганщині десятки будинків зруйновані через обстріли терористів (фото)

Вранці 12 листопада бойовики "ЛНР" накрили артилерійським та мінометним вогнем житловий масив садового товариства Криничне поблизу Попасної.

Наслідки обстрілів у Попасній. Фото: "Фейсбук".

Артилерійським та мінометним вогнем накрили бойовики дачне поселення поблизу Попасної, що на Луганщині. Про це повідомляє обласна військово-цивільна адміністрація на своєму сайті, передають Патріоти України.

В результаті обстрілу пошкоджені лінії електропередач, тож помешкання усього житлового масиву повністю знеструмлені. Крім того, руйнувань зазнали десятки будинків. Зокрема, через пряме влучання снаряду одне помешкання повністю знищене.

Постраждалих серед мирного населення немає. Зараз фахівці працюють над відновленням електропостачання. "За останні дві доби це вже 15-й обстріл з важкої артилерії. Ворог намагається спровокувати повномасштабне бойове зіткнення та зірвати перші відчутні для громадян результати переговорного процесу. Я маю на увазі відкриття КПВВ "Золоте", проте, запевняю, що ми утримаємо ситуацію", – зазначив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...